Consultaties

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Consultaties verlopen zowel online als in mijn privépraktijk.

Gezonde voeding, overgewicht & obesitas

Prikkelbare darmen

Laag FODMAP-dieet

Vegetarisme & veganisme

Hart- en vaatziekten

Hoge bloeddruk en cholesterol

Allergieën & intoleranties

Kinderen en jongeren

Van 3 tot en met 17 jaar
enkel in praktijk

Hoe verlopen de consultaties?

Zoals mijn naam het doet vermoeden, werk ik voornamelijk online. Het verloop van deze consultaties zijn net zoals in de praktijkconsultaties. Kom je toch liever langs? Dat kan in mijn privépraktijk te Lier.

Intake consultatie (60 - 90 min)

Tijdens de eerste consulatie leer ik je graag beter kennen. Op die manier kan ik mijn advies zo goed mogelijk op jou afstemmen, hierbij hoort een uitgebreid voedingsanamnese. Naast medische gegevens bespreken we persoonlijke gegevens waaronder: je voedingsgewoonten, dagelijkse activiteiten, verwachtingen, gewichtsevolutie en doelen. Op het einde van het gesprek gaan we samen op zoek naar een eerste actiepunt. Ik geef je al enkele tips mee, zo kan je na de consultatie meteen aan de slag.

Opvolgconsultatie (30 - 60 min)

De invulling van de opvolgconsultaties hangt af van jouw situatie. We bespreken het verloop van je individueel traject. Wat gaat er goed? Wat vind je moeilijk? Hoe komt dit en hoe kunnen we dit aanpakken? In de opvolgconsultaties evalueer ik hoe je je eetpatroon aanpast aan de hand van een (online) eetdagboekje. Deze consultaties bevatten heel wat praktische informatie afgestemd op jouw specifieke noden. Etiketten lezen, gezonde maaltijden samenstellen, maaltijd planning, hoe inkopen doen, lichaamsbeweging, recepten, … zijn onderwerpen die aanbod kunnen komen. De opvolgconsultaties zijn zeer persoonlijk. De inhoud en frequentie hangt dus af van je persoonlijke situatie.

Hoe maak je een afspraak?

Ik werk enkel op afspraak. Via mijn online platform onlinedietiste.nutriportal.eu kan je een consultatie vastleggen, maar je mag mij hiervoor ook een e-mail sturen. Je vindt mijn contactgegevens op de pagina Contact

Tarieven

In de praktijk kan er cash of met Payconiq betaald worden. Online consultaties via een overschrijving.

ONLINE

60 minuten – €50
90 minuten – €70

30 minuten – €25

60 minuten – €50

PRAKTIJK

60 minuten – €60
90 minuten – €80

30 minuten – €30 

60 minuten – €60

Annulatie

Is er iets tussengekomen waardoor je niet aanwezig kan zijn? Een afspraak kan tot 24 uur op voorhand geannuleerd worden. Zo krijgen anderen de kans om de afspraak nog in te vullen. Belangrijk! Consultaties die niet tijdig geannuleerd worden, zullen voor de helft aangerekend worden.

Terugbetaling

Ik ben erkend diëtiste waardoor je recht hebt op een gedeeltelijke terugbetaling. Elke mutualiteit heeft zijn eigen voorwaarden. Klik op de link van jouw mutualiteit voor meer informatie omtrent de terugbetaling. Ook bij een online consultatie krijg je deze gedeeltelijke terugbetaling.

Mijn RIZIV nummer: 5-63139-43-601

Scroll Up