Blog

Yoghurt bowl 🥣

Diepvries fruit in huis hebben is zo gemakkelijk! Bovendien is het veel goedkoper dan vers fruit. Wist je dat diepvriesfruit in sommige gevallen zelfs meer vitamines dan vers fruit bevat? Dit komt doordat de vruchten meteen worden ingevroren na het plukken. Vers fruit legt een hele weg af voordat we het eten: plukken, vervoeren, inpakken, opnieuw vervoeren, bewaren in de winkel en bewaren in je koelkast. Een leuk voordeel is dat je zo fruit kunt kopen dat op dat moment niet in het seizoen is.

Met deze post wil ik jullie vooral inspireren om je frigo aan te vullen met diepvriesfruit. Zo kan je altijd iets van fruit toevoegen wanneer je geen vers fruit in huis hebt. Bijvoorbeeld in je havermoutpap of zoals mij in combinatie met kwark en granola. Een heerlijk gezond en vullend ontbijtje dat je in slechts 10 minuten kan klaarmaken!

Ingrediënten:

  • diepvries frambozen
  • volle kwark of yoghurt
  • granola

Bereiding:

Verwarm de frambozen in de microgolf. Combineer met kwark en granola.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gereleteerde blog artikelen

Büsra Caylar

erkend diëtiste

Ik ben Büsra, een diëtiste die jou ONLINE op weg helpt naar een gezonde(re) levensstijl. Je krijgt dezelfde begeleiding, informatie & steun als in de praktijkconsultaties. Dit waar en wanneer jij wil!

Mijn favorieten
Sponsor

Olijfje Lier

Mediterraanse Kruiden & Specerijen
Scroll Up