Suikervrije Brownies

Vorige week kreeg ik van Pure Via een proefpakket met hun suikeralternatieven. Met de Pure Via Patisserie maakte ik deze heerlijke brownies. Deze suikeralternatieven zijn op basis van extracten van de stevia-plant. Je kan er heerlijke gebakjes mee maken, zonder calorieën. De Pure Via Patisserie heeft dezelfde verhouding als suiker. Heel gemakkelijk dus tijdens het bakken, want je hoeft geen verhoudingen om te rekenen.

burak
Bereidingstijd
30 min
Aantal
9 stukken

Ingrediënten

  • 1 ei

  • 60g stevia (Pure Via Patisserie)

  • 60g pure chocolade (gesmolten)

  • 40g vloeibare bakmargarine

  • 40g walnoten

  • 30g bloem

Bereidingswijze

1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Klop eerst het ei op samen met de zoetstof.
3
Voeg hieraan de vloeibare bakmargarine en de gesmolten chocolade toe.
4
Doe er daarna de walnoten en bloem blij. Meng tot een homogeen beslag.
5
Giet het beslag in een ingevette ovenschaal of bakvorm en zet in de oven gedurende 20 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het me weten via Instagram door mij te taggen in je post of story!

Leuk dat je hier bent!

Ik ben Büsra. Een diëtiste die jou online op weg helpt met een gezondere levensstijl. Met mijn recepten inspireer ik jou om gezond en vooral lekker te koken.