Blog

Suikervrije granola šŸ„£

Vandaag heb ik deze suikervrije granola gemaakt. Meestal zoet ik mijn granola met (gedroogd) fruit, honing of ahornsiroop. Deze keer heb ik helemaal niets van zoetmiddel toegevoegd. Daarom raad ik je aan om dit recept te combineren met fruit. Opgeklopt eiwit zorgt ervoor dat de granola lekker krokant wordt.

Ingrediƫnten:

  • 2 x eiwit
  • 200g havervlokken
  • 50g gepofte tarwe
  • notenmengeling naar keuze

Bereiding:

Meng de havervlokken, gepofte tarwe en de noten met elkaar. Voeg hieraan het opgeklopt eiwit toe. Meng alles rustig en plaats in een voorverwarmde oven op 200ā€¢C gedurende 20 minuten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gereleteerde blog artikelen

BĆ¼sra Caylar

erkend diƫtiste

Ik ben BĆ¼sra, een diĆ«tiste die jou ONLINE op weg helpt naar een gezonde(re) levensstijl. Je krijgt dezelfde begeleiding, informatie & steun als in de praktijkconsultaties. Dit waar en wanneer jij wil!

Mijn favorieten
Sponsor

Olijfje Lier

Mediterraanse Kruiden & Specerijen
Scroll Up